Honorarium en Kosten

‘De kosten.’

2Forgive Mediation is een zelfstandig kantoor. Ik bemiddel in een landelijk netwerk wanneer het nodig is om de continuïteit van de opdrachten te borgen of wanneer aanvullende expertise belangrijk is.

De uurtarieven van collectief werkende registermediators kunnen oplopen tot € 250,00 exclusief btw, per persoon (bron: NMv). 2Forgive Mediation is door geen onderdeel te zijn van een collectief zeer onderscheidend in haar tarieven. Het uurtarief van 2Forgive Mediation als zelfstandig kantoor begint bij € 82,50 exclusief btw en exclusief bijkomende kosten.

Met name bij familiemediation zoals (echt)scheiding is het tarief laag bij 2Forgive Mediation. De toegankelijkheid voor mediation in de particuliere sector heeft mijn persoonlijke zorg. De wens een bijdrage te kunnen leveren aan de zelfredzaamheid en een beter toekomstperspectief liggen hieraan ten grondslag. 

 


*Uurtarief mediation:

Ik werk op basis van een uurtarief die afhankelijk is van de escalatiegraad en de hoeveelheid deelnemers. Het uurtarief is exclusief kantoor-, dossierkosten, tussentijdse aanvullende informatie en inclusief de reiskosten voor de locaties van 2Forgive Mediation in ‘s-Hertogenbosch.

De bedragen zijn exclusief het opstellen van een tussentijds gespreksverslag of vastlegging van de werkafspraken en de eindovereenkomst, 21% btw, reiskosten en de kosten van in te schakelen externe deskundigen zoals een notaris, accountant, jurist of co-mediator en tussentijdse aanvullende communicatie.

 


Uurtarief (team/conflict) coaching en dialoogbegeleiding:

Ik werk op basis van een vast uurtarief per persoon. Dit bedrag is exclusief kantoorkosten (tot 8 personen) en inclusief reiskosten voor de locaties van 2Forgive Mediation in  ‘s-Hertogenbosch. Gezien de groepsdynamiek begeleid ik maximaal tot en met 7 deelnemers in één traject.

De bedragen zijn exclusief het opstellen van het coachingsverslag, 21% btw, reiskosten en de kosten van in te schakelen externe deskundigen en tussentijdse aanvullende communicatie.

 


Budget-offerte:

Onderscheidend van 2Forgive Mediation is de mogelijkheid om een flexibele samenwerking aan te gaan. Hiermee heeft u als opdrachtgever en/of uw leidinggevenden en medewerkers over een vaste periode, voor een vast aantal uren per week, de gegarandeerde beschikbaarheid over de onderstaande diensten van 2Forgive Mediation:

  • Dialoogbegeleiding
  • Conflictcoaching
  • Conflictadvies
  • *Interim-management conflicthantering (deze dienst wordt u beschikbaar gesteld via het partnerbedrijf Respect 4Talent)

 

De diensten worden beschikbaar gesteld op locatie, telefonisch en/of online. De minimale afname is 4 uur per week. Indien de behoefte groter blijkt dan gaat het budgettarief omlaag.

Offerte op aanvraag.

*Als conflictdeskundige ben ik beschikbaar voor opdrachten uit de markt, ook projectmatig als interim-manager conflicthantering en interventie deskundige.

 


2Forgive Mediation stelt haar diensten beschikbaar in het Koninkrijk der Nederlanden, Suriname en Vlaanderen (B). Bovenstaande gedeeltelijke opsomming van de kosten zijn alleen van toepassing in Nederland. Voor de kosten buiten Nederland kunt u in eerste instantie per email contact opnemen.


 

*Voor een offerte en advies gebaseerd op de feitelijke fase waarin het conflict zich bevindt of om de mogelijkheid van mediation te bepalen, kunt u vrijblijvend contact opnemen.