Honorarium en Kosten

Mediationbureau 2FM  is een zelfstandig kantoor en bemiddeld in een landelijk netwerk wanneer het nodig is om de continuïteit van de opdrachten te borgen of wanneer aanvullende expertise belangrijk is.

Door geen onderdeel te zijn van een collectief is mijn kantoor bewezen zeer onderscheidend in haar tarieven.


Uurtarief familiemediation:

Voor familiemediation zoals bij herstel van de relatie of (echt)scheiding is het tarief bij Mediationbureau 2FM lager dan het landelijk gemiddelde. De toegankelijkheid voor mediation in de particuliere sector heeft mijn persoonlijke zorg. De wens een bijdrage te kunnen leveren aan de zelfredzaamheid en een beter toekomstperspectief liggen hieraan ten grondslag.

– Het vaste uurtarief voor particulieren is € 88,75 per uur, inclusief btw, per persoon en exclusief bijkomende kosten*.

*Neem vrijblijvend contact op voor  meer informatie over de bijkomende kosten bij (echt)scheidingsmediation; zoals griffiekosten, alimentatieberekening, ouderschapsplan etc..

Een afspraak doordeweeks in de avond of zaterdagochtend is mogelijk tegen een toeslag van 10%.


Uurtarief arbeidsmediation en zakelijke mediation:

Voor het uurtarief en gratis advies gebaseerd op de feitelijke escalatiefase waarin het conflict zich bevindt of om de mogelijkheid van mediation te bepalen, kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Uurtarief op aanvraag.

In veel voorkomende gevallen worden de kosten van de arbeidsmediation door de werkgever gedragen.


Uurtarief (team)coaching en dialoogbegeleiding:

Gezien de groepsdynamiek begeleid ik maximaal tot en met 4 deelnemers in één traject. Het tarief is exclusief kantoorkosten en inclusief reiskosten voor de locaties van Mediationbureau 2FM in  ‘s-Hertogenbosch, doch exclusief het opstellen van het coachingsverslag, 21% btw, reiskosten en de kosten van in te schakelen externe deskundigen en tussentijdse aanvullende communicatie.

– Het vaste uurtarief voor particulieren is € 62,50 per uur, per persoon, inclusief btw en exclusief bijkomende kosten. 

– Zakelijke clienten: Uurtarief op aanvraag.


Budget-offerte:

Onderscheidend van Mediationbureau 2FM is de mogelijkheid om een flexibele samenwerking aan te gaan. Hiermee heeft u als opdrachtgever en/of uw leidinggevenden en medewerkers over een vaste periode, voor een vast aantal uren per week, de gegarandeerde beschikbaarheid over de onderstaande diensten:

  • Dialoogbegeleiding
  • Coaching
  • Conflictadvies
  • Interim-management conflicthantering.

De diensten worden beschikbaar gesteld op locatie, telefonisch en/of online. De minimale afname is 24 uur binnen 3 maanden. 

– Voor een offerte en advies kunt u vrijblijvend contact opnemen.


Een telefonisch intake/advies gesprek is gratis.
De kosten van een persoonlijk intake/advies gesprek zijn € 62,50 per uur, per persoon, inclusief btw en exclusief kantoorkosten. Deze kosten worden gerestitueerd wanneer een mediationovereenkomst met 2FM tot stand komt.