OVER MEDIATIONBUREAU 2FM

Mens- én oplossingsgericht.

Oprichtster Diana D.M. Monsauret-Jurrius, ADR.MED®, MfN volgde haar opleiding tot professioneel registermediator bij de specialist op het gebied van mediationopleidingen tevens de oprichter van het Nederlands Mediation Instituut, het huidige Mediatorsfederatie Nederland en heeft ruim 20 jaar bedrijfskundig HRM gerelateerde en zakelijke coachings-, bemiddelings- en onderhandelingservaring. Daarnaast heeft zij door specialisatieopleidingen en praktijkervaring de volgende specialismen:

  • arbeids- en organsiatiemediation
  • zakelijke conflicten
  • onderhandelingen
  • (team) conflictcoaching
  • herstel mediation
  • (echt)scheidingen

 

"Cliënten schrijven over mij dat ik vriendelijk en professioneel ben, ook duidelijk en strikt waar nodig. Bovenal onpartijdig. Mijn mediationstijl is evaluatief. Dit betekent dat ik naast de emoties ook inhoudelijk inga op de kwestie en indien gewenst een bijdrage kan leveren aan de oplossing. Naar mijn visie kies je voor mediation wanneer naast de inhoudelijke oplossing, ook de mens centraal staat: Als mensen er écht toe doen."


In juridisch opzicht is haar kennis en kunde professioneel gericht op het arbeidsrecht, personen- en familierecht dit in aansluiting op de meest recente jurisprudentie. Alsook opgeleid tot financieel adviseur bij echtscheidingen.


 

Haar dienstenpakket bestaat uit een volledige scope van conflictoplossingen, waarvoor zij tevens is geregistreerd en volledig gecertificeerd is als ADR INTERNATIONAL CONFLICTNAVIGATOR.

(interim) conflictmanagement - en advies

Om de volledige scope van conflictoplossingen uit te voeren heeft zij Respect 4Talent opgericht. Deze organisatie voert als partnerbedrijf (incompany) HR gerelateerde projecten uit, zoals (team) accountability - / conflictcoaching en conflictmanagement trainingen en -advies.

Klik op het logo voor een verwijzing naar de website.