Referenties & Partners

Mediations, bemiddelingen, (team)coaching en onderhandelingen zijn in diverse trajecten uitgevoerd voor ook grote (complexe) organisaties in diverse branches zoals bijvoorbeeld in de gezondheidszorg en in de retail. Hierdoor kunnen bewezen successen van best practices worden gedeeld. Daarnaast is Mediationbureau 2FM als hulpverlener aangesloten bij o.a. huisartsenpraktijken, G!ds en het digitale WMO-loket van diverse gemeenten, met als doelstelling een bijdrage te leveren aan de zelfredzaamheid van burgers.

 “Als salarisadministrateur signaleer ik regelmatig conflicten tussen werkgever en werknemer, soms al in een vroeg stadium. Als zo’n conflict niet aangepakt wordt kan het uitmonden in een hevige ruzie waar geen van beide partijen beter van wordt. Daarom vind ik het fijn om mijn klanten te kunnen doorverwijzen naar Diana Monsauret-Jurrius voor professionele mediation of dialoogbegeleiding. Haar uitgebreide praktijkervaring als business partner arbeid en organisatie geeft Diana veel inzicht in de dagelijkse praktijk van werkgever én werknemer.”

Wij zijn de oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan resultaatgerichte gedragsprofessionals, flexibiliteit, korte lijnen, kennis, workshops, trainingen en uitmuntende dienstverlening en service. Mensen, gedrag en productiviteit staan hierbij centraal. Pille & Blokland kan u adviseren en hoogwaardige gedragsprofessionals leveren met ieder hun eigen expertise en deskundigheidsgebied.” In deze context werkt Pille & Blokland samen met Mediationbureau 2FM.