Training

Mediation- en coachingsvaardigheden leren

Met het besef van de hedendaagse - steeds meer geëmancipeerde - medewerkers in uw bedrijf, krijgt u steeds vaker het gevoel dat uw leidinggevenden meer nodig hebben om effectief aan te kunnen sturen en/of te coachen. Dat ze het met de traditionele gesprekstechnieken alleen vaak niet meer redden. 

De training mediationvaardigheden voor leidinggevenden is modulair en gericht op teamondersteuning. Iedere module wordt in de vorm van een workshop gegeven aan de hand van de ingebrachte casuïstiek. In deze training krijgt u zodanig inzicht in de technieken die gebruikt worden bij mediation, dat u die zelf ook kunt gaan inzetten, als dat nuttig is.

De training zakelijke (basis)coaching is geschikt wanneer je (als werkgever) praktische handvatten wilt hebben om collega’s beter te (laten) begeleiden of te coachen én daarnaast mediationvaardigheden toepast om een psychologische veilige (werk)relatie en vertrouwensband met de coachee te creëren.

De combinatie van deze vaardigheden maakt zakelijke coaching uniek naast de ruim 50 bestaande coachingsmethoden en is daarmee onderscheidend voor het bestaande aanbod van coachingstrainingen.


 

Ik focus met de trainingen op een hoge praktische waarde. Wilt u een introductie over de (maatwerk) trainingen? Ook hiervoor kom ik graag naar u toe!